För scouter

Våren 2023 i Landvetter scoutkår

Efter ett härligt juluppehåll så startar vårens termin v3. Då hälsar vi alla nya och gamla scouter välkomna tillbaka till en rolig vårtermin med oss i Landvetter scoutkår. Mer information mailas ut från ledarna inför terminsstart.

Om du har någon förälder (eller far- morförälder) som vill vara med och hjälpa till så är de välkomna. Kontakta en ledare för mer information och vilka rutiner som gäller.

Kortfattad praktisk information:

Kläder efter väder är viktigt

Oavsett väder så planerar vi att vara ute varje möte.

Hämtning och lämning

Hämtning och lämning ska EJ ske vid scoutgården! Vi har ont om plana lekytor och vi brukar därför använda oss av scoutgårdens parkering för att leka på och ha samlingar utomhus. Parkeringen är dessutom ganska liten. Ni behöver därför parkera vid Västergärdes förskola eller Förskolan Salmered.

Har ni ändrade kontaktuppgifter?

Scouterna får inte automatiska ändringar. Gå helst in i medlemsregistret Scoutnet och logga in med den mejladress ni får mejl till från scoutkåren. Där kan man beställa nytt lösenord om man glömt det eller inte har något. Meddela annars era ledare om ni får ändrad adress, e-post, telefonnummer eller annat. Det är viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter ifall det händer något på ett möte och vi behöver ha tag i er.

Är scouting inte så kul längre?

Är det så att ert barn vill sluta i scouterna, ta då kontakt med scoutens ledare och tala om att scouten slutar. Det går också bra att fylla i detta formulär.

GDPR

För GDPR-information, se information här »

Mer info för nedladdning

Ladda gärna ner vårt fullständiga informationsblad. Här hittar du mer detaljerad information om bl.a medlemsavgift, försäkring, scoutdräkt mm
Ladda ner informationsbladet här »

Covid:

  • Enbart friska barn som inte omfattas av smittspårning eller karantän är välkomna på scoutmöten.
  • Vi försöker hålla avstånd till varandra
  • Vi spritar händerna innan varje möte. Handsprit finns vid Scoutgården.

Hör av dig om du undrar över något. Kontakta oss här »

Mvh

Ledarna