SCHPG-mysteriet är vårens kårläger för alla scouter i Landvetter scoutkår.

Du önskas välkommen till SCHPG-mysteriet, tillsammans kommer vi uppleva ett spännande äventyr med roligheter, klurigheter, gå på upptäcktsfärd, lösa gåtor och en och annan spännande trolldom.
Vem vet vilka SCHPG-mysterier som kan trollas fram…? Vilka tror du?
Vill du hälsa på i vår mystiska, glittrande o förtrollande värd?
Vad är detta SCHPG…? Kan du gissa vad bokstäverna står för…?

Välkommen att hänga med på ett äventyr tillsammans med oss!
Vi kan utlova en fantastisk tid tillsammans med oss på lägerplatsen Apelhult, för vem gillar inte att lösa gåtor & mysterium, tveka inte häng med medans du kan!

Senast fredagen den 10 maj.
Notera att alla som vill åka med måste göra en egen anmälan, gäller även ledare och medföljande föräldrar.
Länk till anmälan

Lägerplats

Apelhult (Sjuhärad) Kårläger 2019 VÄGBESKRIVNING.

Samling

Landvetterskolans parkering (ätit innan)

När:

6 juni kl.14,00, för alla inkl. spårare för tiden 6-9 juni.
7 juni kl.17,00, för er som inte kan komma innan för tiden 7-9 juni.

450 kr för att vara med torsdag 6/6 – söndag 9/6.
400 kr för att vara med fredag 7/6 – söndag 9/6.
Landvetter Scoutkårs familjerabatt gäller. Om det finns flera betalande scouter från samma familj,
så betalar första deltagaren 100 % (=450/400 kr), andra deltagaren 75% (=338/300 kr).

Betalning

Landvetter Scoutkårs konto (BG: 227–9008 alt. Swish nummer 123 512 7501)
Ange deltagarens namn, avdelning samt att betalningen gäller för Kårlägret 2019.

GDPR

Genom att fylla i följande formulär godkänner du att Landvetter Scoutkår hanterar informationen som fylls i. Se Landvetter scoutkårs GDPR information.

Vid frågor

Vid frågor tveka inte att höra av er till oss inom kårlägerkommittén på:
karlager@landvetterscout.se

Kåravslutning

I anslutning till Kårlägret kommer även kåravslutningen hållas söndag den 9 juni, se separat info. om detta
senare. Ta gärna med hela familjen, picknickfilten 🙂 och fika till denna avslutning.

Att tänka på

Då fredagen den 7:e juni inte är en ledig dag behövs en ledighets ansökan skickas i till skolan.
Se länk: Härryda kommun – Anmäl/Se ditt barns frånvaro (Skola24)

Kårlägerkommittén