GBG 2019 är årets sommarläger för alla scouter i Landvetter scoutkår.

Lägret är på Göteborgsscouternas Kragenäs, vecka 31 dvs. 28/7 till 3/8 2019.

Redo för läger?

I slutet av juli anordnar Göteborgs scoutdistrikt ett stort och roligt distriktsläger dit alla scoutkårer från hela Göteborgsregionen är inbjudna för en härlig lägervecka! Platsen är Kragenäs – ett underbart ställe för ett scoutläger med utmaningar, spännande äventyr och nära till havet.
Sover gör vi i tält och maten lagar vi tillsammans i byn. Vi bygger matbord att äta vid och på kvällen myser vi tillsammans runt lägerelden. Det finns tillgång till vatten, toaletter och dusch – och Kragenäs kiosk finns öppen för dig, alltid välfylld med godsaker som ytterligare förgyller din upplevelse. På dagarna kommer du att erbjudas ett varierat program som att rädda gummiankan, paddla kanot, utforska skogen, havet och ängen, eller kanske deltar patrullen i en ”Hela lägret bakar”-tävling?

Fakta

Lägret pågår 28/7-3/8, Spårare är välkomna under andra halvan (31/7-3/8) då det finns färdigt program anpassat för spårare.

Plats: Kragenäs ligger vid kusten i norra Bohuslän i Tanums kommun, ca 14 mil norr om Göteborg (adress Myren 3, 45 791 Tanumshede).

Restider

Utresa söndag 28/7 (de som skall vara med på hela lägret)

• ”Lägerbuss 4” Samling 10:00 från Landvetterskolans parkering
  • Ansvarig på plats: Martin Forsberg 0730-845828 (står med Landvetterflagga)

Utresa onsdag 31/7 (spårare)

• ”Lägerbuss 4” Samling 14:00 framför Clarion Hotell Post (Drottningtorget), Göteborg
  • Ansvarig på plats: Veronika Nordell, 0768-305239 (står med Landvetterflagga)

Hemresa Lördag 3/8 (samtliga)

• ”Lägerbuss 4” 11:00 från Kragenäs till Landvetterskolans parkering; Ankomsttid ca 12:50
  • Då räknar vi att alla föräldrar är på plats för att möte upp scouterna (eller har löst det med någon annan).

Besöksdag

Om ni vill komma och hälsa på så är det lättast på onsdagen. Scouterna har då mest tid att träffa er för de andra dagarna är fulla med program och bad. Kragenäs ligger vid kusten i norra Bohuslän i Tanums kommun, ca 14 mil norr om Göteborg (adress Myren 3, 45 791 Tanumshede)

Förläggning

Vi bor i tält som kåren tar med och maten lagas tillsammans i byarna.

Program

GBG2019 erbjuder upplevelser nära naturen, skaparglädje, magiska stunder – både avkoppling och stora äventyr tillsammans.

GDPR

Genom att fylla i följande formulär godkänner du att Landvetter Scoutkår och Göteborgs scoutdistrikt hanterar informationen som fylls i.
Landvetter scoutkårs GDPR information: www.landvetter.scout.se/om-karen/gdpr
All information som samlas in i nedanstående formulär kommer även skickas vidare till Göteborgs scoutdistrikt i samband med anmälan för lägret.
Lägrets hantering av data: gbg2019.scout.se/scoutkarer/villkor-anmalan-gbg2019/

För föräldrar

Vi söker dig förälder som är intresserad av att engagera dig under lägret. Det kan gälla en eller par dagar eller hela veckan så hör gärna av dig om vad som passar dig! Vi scouter är kända för att samarbeta och eftersom vi är många som hjälps åt ska det inte bli särskilt betungande.

Kontakta lägerkommittén på vår kår om du har frågor:
email: GBG2019@landvetterscout.se
Jonas Engström, Elin Remme, Kristian Wannheden, Martin Hallin